Divider Background
Om Oss


VTeamet på Happolati er unge, men har allerede mye erfaring.

Kjøkkensjefer Mads Kjøllmoen & Rune Hinnland Bjørneng kommer fra Folldal og Aurskog og møtte hverandre i Oslo på Arakataka. I januar 2016 var de på reise sammen i Kina, Taiwan, Sør-Korea og Japan, der fant de ikke bare fint porselen, men også nye teknikker og inspirasjonen til maten som serveres på Happolati.

Mads og Rune kjenner Karin Hertzenberg fra læretiden hennes på Arakataka - allerede da gjorde hun et godt inntrykk. Hun kommer rett i fra Restaurant Kontrast i Oslo, som fikk sin første stjerne i Guide Michelin i mars 2016. Henrik Falkensten kommer fra Larvikn, er medlem av det norske junior kokkelandslaget og har tidligere jobbet på Brasserie France.

Restaurantsjef Linnea Björk og vinansvarlig Simon Zimmermann, sommelier - Norges mester i 2015, Nordisk mester i 2013, jobbet sammen allerede i 2013 på Lysebu hotel og fant fort takt og tone. Simon fikk tilbud om å jobbe på Ylajali og takket ja med glede. Ylajali trengte en ny energisk servitør og Linnea var et krystallklart valg. Etter at Ylajali stengte hadde huset ikke lyst å gi slipp på disse to talentene og ga dem en utfordring som de tok imot med stor entusiasme. Både kjøkkenteamet og fronten i restauranten møtes i den store viljen å skape. Skape noe nytt, lekent og spennende.

Og et stort takk til Tuvalu og Andersen & Voll som hjulpet oss utforme restauranten våres.